امام حسین علیه السلام سالها و قرنها چشم به راه دوخته و به انتظار نشسته است; تا امام عصر (عج)، ندایش را پاسخ گوید; پرچم بر زمین ماندهاش را به دوش گیرد; داغهاى کهنهاش را التیام بخشد و آرمانهاى بلندش را لباس تحقق بپوشاند.
حضرت صادق(ع) بسیار گریستند و ما نیز به تبع ایشان گریستیم. پس حضرت صادق(ع) فرمودند که امام حسین(ع) میفرمود: من کشته گریه و زاری (اشکم) هستم، نام من در نزد هیچ مؤمنی برده نمیشود مگر آن که محزون و گریان میشود.
نادرشاه افشار با معرّفی مذهب شیعه به عنوان مذهب پنجم اهل سنّت و ضرب سکّه به نام خلفا، سعی در پررنگ کردن عناصر غیر شیعی داشت و سپس در حکومت پهلوی نیز با مطرح کردن عناصر باستانی و ملّی، سعی کردند هویّت ملی اسلامی ایرانیان را استحاله کنند که البته با شکست مواجه شدند.
در جوامع مختلف نفوذ شیطان پرستی به حدی زیاد است که، رهبران سیاسی و حتی مذهبی نیز ناچارند، با آنها مدارا کرده و این مکتب را بپذیرند. و یا خود را به نوعی با آن مرتبط دانسته و طبق اعتقادات شیطان پرستی رفتار کنند.
همانگونه که قبلاً اشاره شد، بورتون در کتاب خودکلیسای شیطان نوشته بود :... وضعیت بدی بود، ولی با درایت لاوِی اوضاع بهتر شد...
از بررسی مجموع روایاتی که دربارهی مسجد سهله رسیده، به این نتیجه میرسیم که برای مسجد سهله ویژگیهای فراوان و امتیازات بی شمار است که به گوشهای از آنها در این جا اشاره میکنیم. برای رعایت اختصار، فقط به شمارهی حدیث و یا احادیثی که به آن ویژگی دلالت میکند، در داخل کروشه اشاره میکنیم.
در طول سال، شبهای چهارشنبه، مسجد مقّدس جمکران، پذیرای قریب یکصد هزار عاشق دل باخته است که از شهرهای دور و نزدیک، به شهر مقدّس قم روی میآورند و در حرم مطهّر حضرت معصومه علیها السلام پیشانی ادب بر آستان میسایند و آن گاه راهی مسجد مقدّس جمکران میشوند و با امام رؤوف، به راز و نیاز میپردازند.
یکی از وظایف شیعیان نسبت به حضرت بقیة الله علیه السلام تکریم و بزرگداشت ایشان است. این بزرگداشت، نمودهای گوناگونی دارد. یکی از آن نمودها، تکریم مکان هایی است که به آن حضرت، منتسب است.
سران صهیونیسم در جهت تعرض به مجموعه حرم قدسی و پیگیری اهداف آخرالزمانی خود، مسجد قبهالصخره را به جای مسجدالاقصی معرفی کرده و اطراف مسجد الاقصی واقعی را به شکل مخفیانه هر روز بیشتر تخریب میکنند.
یکی از ویژگیهای ارزشمند جهان در آستانه ظهور حضرت مهدی علیهالسلام، رواج نافرمانی مردم از دستورات خداوند و دوری از دین و دینداری است؛ به گونهای که مردم گروه گروه از پیروی آیین خداوند دور میشوند و زندگی کفرآلود و مشرکانهای خواهند داشت.
روز به روز عوامل فراوانی، گوهر تابناک دین را در هالهای از غبار فراموشی فرو میبرد، از ایــن رو در گروههای انسانی، دین رو به کمرنگشدن میرود و خرافهها و کژیهای گوناگونی، گریبانگیر آن میشود.
هر سال از غروب آخرين روز اكتبر (31 اكتبر) تا سحرگاه اول نوامبر، مراسم ويژهاي موسوم به "هالووين" (Halloween party) در برخي كشورهاي غربي به ويژه ايالات متحده آمريكا برگزار ميشود. براي اينكه از تمامي ابعاد و جنبههاي مرموز اين جشن مطلع شويد، با اين گزارش همراه باشيد.
از مهمترین ناهنجاری های خانوادگی در آخرالزّمان ایجاد گسست شدید عاطفی بین اعضای خانواده و از هم گسیختگی خانوادههاست. از منظر احادیث اسلامی، در آخرالزّمان بنیاد خانودهها به شدّت سست و آسیب پذیر خواهد شد و فسادها، فتنهها و آفتهای فراگیر این دوران، در متن تمام خانههای شرق و غرب عالم نفوذ خواهد یافت و نه تنها فرزندان که پدران و مادران را نیز فراخواهد گرفت:
یک حکم و قضای حتمی الهی این است که همه ی انسان ها حتی مؤمنین، وارد جهنم می شوند: وَ إِنْ مِنْکُمْ إِلاَّ وَارِدُهَا کَانَ عَلَى رَبِّکَ حَتْماً مَقْضِیّاً * ثُمَّ نُنَجِّی الَّذِینَ اتَّقَوْا وَ نَذَرُ الظَّالِمِینَ فِیهَا جِثِیّاً؛ (1)«هیچ کس از شما نیست مگر آنکه در آن [جهنم] وارد خواهد شد. این امر، حکم و قضای حتمی و تخلف ناپذیر الهی است. آن گاه کسانی را که تقوای الهی داشته باشند، از جهنم می رهانیم و ستمگران را به زانو درافتاده، در جهنم رها خواهیم ساخت».
قرنها پیش پادشاه دیوهای جهنم تصمیم به حمله به دنیای انسانها گرفت و حرص و طمع او برای حکومت به انسانها باعث نابودی خودش شد زیرا یک شوالیه از لشکر اهریمنان علیه خودش شورش کرد و توانست او را در چاهی محبوس کند این شوالیه سیاه اسپاردا نام داشت
"قرنها پیش پادشاه دیوهای جهنم تصمیم به حمله به دنیای انسانها گرفت و حرص و طمع او برای حکومت به انسانها باعث نابودی خودش شد زیرا یک شوالیه از لشکر اهریمنان علیه خودش شورش کرد و توانست او را در چاهی محبوس کند این شوالیه سیاه اسپاردا نام داشت."
جك شاهين (2001) با بررسي بيش از 900 فيلم هاليوودي به اين نكته مهم دست يافت كه سينماي هاليوود، اجتماع عربها را بدنام ميكند و آنها را افرادي پولپرست، مرداني خطرناك و زنان يا دوشيزگاني تنها با جذابيتهاي جنسي نشان ميدهد. شاهين بر اين نكته تأكيد دارد كه اين كليشهها به صورتي افراطي، عربها را در نقشهايي محدود قرار ميدهند. ويلكينز و داونينگ (2002) معتقدند انديشههاي حاكم بر رسانههاي آمريكا درباره اعراب و مسلمانان، ساختاري پيچيده و دشوار پيدا كرده است ...
شاید بارها و بارها در زندگی خود این جملات را شنیده باشیم که: فلانی سحر شد، جادویش کرده اند، با جادوگران ارتباط دارد و ... مساله سحر همواره برای بشر مملو از اسرار و رموز و امور مبهم و نامعلومی بوده که ذهن کنجکاو او را دستخوش ابهام می کند؛ در این خصوص با عبدالرضا آتشین صدف، کارشناس فلسفه دین و پژوهشگر اخلاق و عرفان به گفتگو نشسته ایم که در از نظرتان می گذرد:
در زیارت وجود مبارک حضرت حجت(عج) میخوانیم: «السلام علیک یا حافظ اسرار رب العالمین»؛ سلام بر تو ای نگاهبان اسرار پروردگار!
میتوان نتیجه گرفت که ایشان از زمان خروج خود آگاهی دارند. چه بدون تردید «زمان ظهور» در شمار اسرار الهی است و آن حضرت نیز نگاهبان مجموعه این اسرار هستند. بدیهی است که نگهبان بودن فرع بر آگاه بودن است؛ بر همین علت میتوان گفت که ایشان نسبت به تمامی اسرار الهی آگاهی دارند و از آن جمله بر زمان ظهور نیز اشراف دارند.
نظم نوین جهانی مورد نظر آمریکا و صهیونیستها چیست؟ تحولات یک قرن اخیر، جهان را به چه سمت و سویی سوق داده است؟ اهداف این نظم نوین و منافع آن برای ابرقدرتها چه خواهد بود؟ ایران در کجای نظم نوین جهانی قرار دارد؟ آیا نظم نوین جهانی "توهم توطئه" است؟
برنارد شاو، فیلسوف انگلیسی در کتاب انسان و سوپرمن به این عقیده اشاره کرده است، عباس محمود عقاد در شرح آن می گوید: « بر ما روشن است که وجود اَبَر مردی که برنارد شاو از او سخن گفته، ناممکن نیست و دعوت شاو به چنین کسی عاری از حقیقت نیست».
حتماً در روزهای گذشته که خبر مرگ مایکل جکسون (م ۲۹ آگوست ۱۹۵۸، ف ۲۵ ژوئن ۲۰۰۹) خواننده مشهور پاپ و راک ملقب به سلطان پاپ و اخبار ضد و نقیضی که درباره او بر سر زبانها بوده را شنیده اید.
مطلب را می خواهم از جایی شروع کنم که شایعه «مسلمان شدن»، بهتر بگویم «شیعه شدن» او در ماه نوامبر سال 2008، که متعاقب اجرای آهنگ تشکر از خدا «give tanks to allah» (که ظاهراً خواننده آن فرد دیگریست نه مایکل جکسون)، مطرح گردید. این ادعا اولین بار این در روزنامه «سان» انگلیس منتشر شد و جنجال زیادی در رسانه های غربی به پا کرد.
در جـادههاي مه آلـود انتـظار
من ماندهام با دلي تنگ و بيقرار
بـا آيـههاي عاشــقانه ميروم
از كوچه زمسـتان در پي بهــار
تصــويـر كاج كهنــسال آرزو
در قاب چشـم افق مانـده يادگار
آن سـوگلي با همه مهـربانياش
آيد ز مـرز غــزل هاي ماندگار
او ميرسد كنون با خندههاي ناب
از پلـكان طـــلايي افتــخار
بـا واژههاي زلال سـپيد عشـق
از پشت قلـه غيبت رســد نگـار
در مخمل سبز سحر شـود ‹‹رهـا››
اين قامت دريـا كه گشته رهسپار
************************
اگرپیشنهادی درباره ی سایت دارید می توانید پسشنهادتان را به ایمیل زیر ارسال کنید:
nasimemouood7@yahoo.com
madheeshg@iran.ir